Triumphs LTD

Меню

За нас

Рекламна агенция "Триумфс" предлага пълно рекламно обслужване, необходимо за ефективната и успешна работа на всяка фирма, включващо:
- дизайн
- предпечат и печат на рекламни материали
- сувенирна реклама
- външна реклама
- мултимедийна реклама
- уеб сайтове и интернет реклама
- разработване на цялостна рекламна стратегия, организиране на рекламни кампании, консултантска дейност в областта на рекламата, маркетинг и медиапланиране.

Ние постоянно работим за усъвършенстване и разширяване на дейността си, за да сме в състояние да покрием нарастващите изисквания на своите клиенти.

Основната ни стратегия е индивидуален подход към всеки един клиент, съобразно спецификата на дейността му и пазара. Това помага да допринесем за по-добрата визия на вашата фирмена идентичност, продукт, услуга и дейност.

Като млада фирма, ние залагаме на иновацията, нестандартното и предизвикателно мислене, с цел всичко което излиза като завършен наш продукт, да се отличава с уникален дизайн, форма и качество на високо ниво.

Нашият закон е висок професионализъм, прецизност, коректност, качество на работа, стриктно спазване на договорените срокове, конкуретни цени на услугите, и не на последно място утвърждаване пред клиентите и привличане на нови.

Удовлетвореността и просперитета на нашите клиенти е мерило за нашия триумф!